navigatie overslaan
Winkelen

Restantenmarkt Rijssen

Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoens-restanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Let op! Op is op!

+ 1 foto's

Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus a.s. is het weer zover: dan zal de halfjaarlijkse Restantenmarkt plaatsvinden in dé Modestad van Twente.

Restantenmarkt

De Restantenmarkt in centrum Rijssen trekt elk seizoen veel mensen, zelfs van ver buiten de regio. Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoens-restanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen.

Net als vorig jaar zijn er 3 restantendagen, zo kunnen we het aantal bezoekers spreiden over meerdere dagen. In verband met de eisen van de gemeente zullen er in het straatbeeld minder kramen te vinden zijn. Maar niet getreurd, in de winkels zijn er allerlei acties en enorme kortingen te vinden. Let op! Op is op!

Voorzorgsmaatregelen RIVM

De winkeliers nemen uiteraard de voorzorgsmaatregelen van het RIVM heel serieus. In veel winkels tref je hygiënezuilen waar je tijdens het bezoek aan centrum Rijssen je handen kunt desinfecteren. Natuurlijk waarderen de winkeliers in Rijssen het, als de bezoekers zelf ook 1,5 meter afstand houden.

Openingstijden winkels

De winkels zijn tijdens de Restantenmarkt open op: - Donderdag 27 augustus van 9.30 - 21.00 uur - koopavond - Vrijdag 28 augustus van 9.30 - 17.30 uur - Zaterdag 29 augustus van 9.30 - 17.00 uur – weekmarkt

Horeca en terras

Na het Sale Shoppen kun je natuurlijk lekker borrelen of een hapje eten. De horecagelegenheden en terrassen zijn open. Ook de horeca treft zorgvuldige maatregelen. Informeer naar de regels bij de betreffende zaak.

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar Rijssen? Op heel veel plekken in het centrum kun je de hele dag gratis parkeren. Let echter wel even op de parkeermogelijkheden buiten de grote parkeerplaatsen, daar is een zogenaamde ‘blauwe zone’ van toepassing en kun je gedurende 1½ uur gratis parkeren met parkeerschijf.

De ondernemers van koopcentrum Rijssen heten je van harte welkom en wensen je een prettig verblijf.

Wanneer

-
-
-