Holtense Heidemars

prijs
€ 3,50
locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Wandeling met verschillende afstanden over de prachtige Holterberg, waarbij natuurlijk langs de paarse heide wordt gelopen.

Zaterdag 24 augustus blaast Natuurmuseum Holterberg “De Heidemars” nieuw leven in. Een mars voor echte wandelaars van 10, 15 of 30 kilometer die start bij het museum op het Holterbergplein. Starten kan tussen acht en twee uur.

De Heidemars kende een lange traditie in het wandeldorp bij uitstek Holten. Begin jaren zeventig van de vorige eeuw kwam plotseling een eind aan de mars. De tijd van de wandelverenigingen die als zingend, keurig in het gelid en in clubtenue, door Holten en over de heidevelden van de Holterberg trokken was voorbij. Maar de wandelaars zelf zijn altijd gebleven en komen nog graag naar de berg. In augustus, met de geurende heide in volle bloei, is het nog meer genieten. De gidsen van het museum hebben een mooie wandeling uitgezet die individueel gelopen moet worden.

Deelname: € 3,50 p.p.

Meer weten?
www.museumholterberg.nl
Tel. 0548-361979
info@museumholterberg.nl

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer