Helligen Hendrik (geannuleerd)

Oald Zeer (zelfde as vuurig joar)

prijs
€ 21,50
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

ONDERDEEL VAN HET 'PLAT IN HET PARK'-WEEKEND! Heeft u Hendrik vorig seizoen gemist? Dan is hier uw kans! Zwartgalliger en chagrijniger dan ooit.

Let op: dit is een reprise (oftewal: dezelfde vuurstelling as vurig joar)!!

De toornige Tukker staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem zonder twijfel te wachten staan. Felicitaties, cadeautjes, schijtlollige spandoeken in de tuin? “Vot met den pröttel!” Tegelijkertijd beseft Hendrik dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is en dat levert automatisch een hoop pijnlijke bespiegelingen op. ‘Oald zeer’ dus. Ook in deze voorstelling hoeft het publiek niet te rekenen op fijnbesnaarde liedjes of genuanceerde gezichtspunten. Hendrik hanteert het liefst de botte bijl, waarbij hij niets of niemand ontziet. Of het nou senioren op elektrische fietsen zijn, de complete Duitse bevolking of ons Koningshuis: ze krijgen allemaal de volle laag. En dat alles in onverholen taalgebruik.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer