Don KosakenChor Russland

The Soul of Russia

prijs
€ 31,00
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

De 24 - in Rusland woonachtige - professionele zangers van het Don KosakenChor Russland brengen de muziek op een zeer overtuigende manier en het publiek is altijd verrast door het enthousiasme dat deze zangers op het podium uitstralen.

De meesten van hen zijn verbonden als solist aan één van de beroemde theaters in Rusland - De 6 instrumentalisten (alle laureaten) bespelen hun instrument - balalaika, domra en bayan - op een bijzonder virtuoze wijze. De Nederlandse chef-dirigent Marcel N. Verhoeff stelt ieder seizoen weer een zeer gevarieerd programma samen waarin naast beroemde klassieke composities van bijvoorbeeld Tsjaikovski, Rachmaninov en Chesnokov worden afgewisseld met bekende, maar ook in het westen minder bekende opzwepende volksliederen. Het koor trad op in onder meer Dom Muzika (Moskou), Het Witte Huis (Moskou), het Concertgebouw (Amsterdam)en nu in het Parkgebouw (Rijssen).

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer