Weet je nog wel 2

Een koffer vol met liedjes!

prijs
€ 20,00
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Na de succesvolle theatertour ‘Weet je nog wel’ twee jaar geleden, zijn Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven nu te zien in Weet Je Nog Wel deel 2.

Weet je nog wel is een voorstelling met liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed, die nooit vergeten mogen worden. En voordat iedereen denkt: Oubollig? Truttig? Nee, dat is het niet. En dat gaat het ook nooit worden als je de teksten en melodieën gewoon hun werk laat doen. Alle opsmuk laat het trio los in een knus programma waarin Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf zijn. Ze ontroeren, ze laten schateren, ze laten verstillen, ze zetten aan het denken, ze verbazen. Intiem, dichtbij en met humor. Er wordt ongedwongen meegezongen en een sfeer gecreëerd, waardoor het publiek én de artiesten echt een heerlijk avondje hebben. Deze keer met parels van onder andere Frans Halsema, Robert Long, Gerard Cox, Adèle Bloemendaal, Wieteke van Dort, Toon Hermans, Paul de Leeuw en Benny Nijman.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer