Johannette Zomer

Sfeerrijke liederen over natuur, liefde en religie

locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

“Sfeerrijke liederen over natuur, liefde en religie” is een programma waarin de menselijke stem de ziel kan raken, maar ook kan verleiden en tegelijk kan onderhouden.

Joannette Zomer wordt in de ze voorstelling begeleid door twee instrumenten die ook dicht bij de menselijke ziel staan: namelijk de fluit en de piano. Juist deze unieke combinatie waarin Johannette Zomer, Peter Verduyn Lunel en Reinild Mees zich verenigen, staat voor een gepassioneerd programma waarin de liefde wordt bezongen en de natuur en het Goddelijke wordt verwoord en verklankt.

Johannette Zomer studeerde aan het Sweelinckconservatorium te Amsterdam. Zij is een bekende oratorium- opera- en liederenzangeres die over de hele wereld met groot succes optreedt en steeds wordt teruggevraagd. Vooral op de internationale muziekfestivals is zij een graag geziene gaste, in het bijzonder om haar zo geroemde veelzijdigheid. Zij zingt repertoire van de middeleeuwen tot aan de hedendaagse muziek. Zij vertolkte talloze grote operarollen bij de Nationale Reisopera. De recensenten waren steeds lovend, vooral over haar pure geluid en haar diepe tekstbeleving. In dit programma krijgt u een mooi overzicht van de liedkunst door de eeuwen heen. Een unieke kans om een dergelijke internationaal gevierde zangeres te mogen bewonderen in Rijssen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer