navigatie overslaan
'Nun danket alle Gott

Jubileumconcert Vocaal Ensemble Rijssen

Op zaterdag 5 oktober geeft Vocaal Ensemble Rijssen, onder leiding van Jan-Geert Heuvelman, een jubileumconcert in de Dionysiuskerk te Rijssen. Als orkest zal The Utrecht Company of Music o.l.v Karel Demoet met een ruime bezetting, waaronder pauken en trompetten, aanwezig zijn om het koor te voorzien van professionele begeleiding.

+ 1 foto's

Voor het jubileumconcert heeft de muziekcommissie een passend thema gekozen. In de gezongen werken, van onder andere Bach, Schein, Buxtehude en andere bekende componisten, zal het thema 'Nun danket alle Gott' telkens op een andere wijze naar voren komen. Musicoloog dr. Marcel Zwitser zal het publiek meenemen in de muzikale gedachtegang van de componist en de tijd waarin het geschreven is.

Oud-koorleden gratis toegang
De toegangsprijs is, met dank aan vele sponsors, laag gehouden. Volwassenen betalen slechts 10 euro, jeugd van 12 t/m 17 jaar 5 euro en kinderen onder 12 jaar mogen gratis naar binnen. Toegangskaarten zijn te koop op www.vocaalensemblerijssen.nl, bij leden en aan de kerk. Voor oud-leden is er een bijzondere actie: na aanmelding via info@vocaalensemblerijssen.nl is de toegang voor hen geheel gratis!

De kerk is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Tickets

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00