navigatie overslaan
Workshop

fotoworkshop voor kinderen

Ook dit jaar wordt er een fotoworkshop voor kinderen georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds in samenwerking met Natuurmuseum Holterberg en IVN.

+ 1 foto's

In de week van De Paarse Loper, wordt er een Fotoworkshop georganiseerd De heide staat nu volop in bloei. Voor jonge natuurliefhebbers, met een passie voor fotografe, is er een interessante route uitgezet door de Holterberg naar de bloeiende heide. Dé kans voor kids om de mooiste foto’s te maken voor de WNF- foto actie. Er zullen ook WNF en IVN fotografen meelopen om de beste tips te delen. Natuurlijk vinden we het ook erg gezellig als ouders meelopen. Wat kun je verwachten? Een drie kilometer lange wandelroute waar op bijzondere plekken wordt stil gestaan om foto’s te maken, met tips van de professionele fotografen vanuit het WNF team. De heide staat in bloei.

Graag aanmelden. Inschrijven kan tot een half uur voor aanvang als er nog plek is. Kinderen kunnen na afloop hun twee of drie mooiste foto’s opsturen naar WNF waarna ze beoordeeld worden door onze WNF jury. De mooiste foto’s zullen een jaar lang te bewonderen zijn in het natuur museum. Het WNF regioteam Twente is deze dag aanwezig .

Inschrijven kan via onze website via emailadres [[twentevechtdal@wnfregioteam.nl], onder vermelding van naam en leeftijd. Aanmeldingen via de website gaan voor.

De vrijwilligers van het Wereld Natuur Fonds organiseren door het hele land heen allerlei activiteiten en ze ondersteunen de landelijke doelstellingen en campagnes. Meer informatie over het WNF regioteam Twente is te verkrijgen via de website: [www.wnf.nl/nl/]regioteams/twentevechtdal/

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 7,50

kinderen krijgen een gratis kaartje voor Natuurmuseum Holterberg, een drankje en een ijsje).