Rita Beldman

Zielsgelukkig Zijn, hoe doe je dat?

prijs
€ 12,00
locatie
Kulturhus Holten, Holten

Rita komt deze avond een lezing geven over haar tweede boek. Bij deze lezing neemt Rita je mee in de gedachtestrooom die voor haar vanzelfsprekend is geworden.

“Ik heb op vele manieren mogen onderzoeken en ontdekken wat er in het leven nodig is om zielsgelukkig te zijn. Die ontdekkingstocht eindigt nooit.” De ingrediënten voor het recept ‘Zielsgelukkig Zijn’ wil Rita graag met je delen.

De dingen die ze beschrijft en aanreikt geven je de mogelijkheid om anders naar jezelf, je verdriet, je leven of je probleem te kijken en zo vorm te geven aan jouw eigenheid, precies zoals je bedoeld bent. Wat we ook tegenkomen in ons leven, hoe verschrikkelijk dat soms is, hoe onbewust het soms vele jaren later tot heftige uiting komt, fysiek of emotioneel, deze lezing geeft wat handvatten, waardoor je hopelijk de moed hebt om weer verder te gaan en ideeën hebt gekregen over hoe dat te doen, zodat je ten diepste op Zielsniveau geraakt wordt en verder kunt.

Rita Beldman heeft 2 boeken geschreven, is mesoloog, PNI-herapeut, mindfultrainer en DRU-yogaleraar.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer