navigatie overslaan
Subtropique

De Franse Eijkel (Geannuleerd)

De nieuwe theatershow Subtropique is een cabaretperformance vol humor en absurdisme. De afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort.

+ 1 foto's

Laat u op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Oftewel geniet van een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.
Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn De Fransse Eijkel. Het duo kreeg op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2016 de publieksprijs en lovende woorden van de pers na hun spetterende debuut in 2017. Ook zijn ze uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours.

Theaterkrant – ‘Het theatrale vakmanschap en de originele vorm maken De Fransse Eijkel een duo waar je meer van wilt zien. Een nieuwe originele stem binnen het kleinkunstveld’

Het Parool – ‘Perfecte synchroniciteit in spel en spraak’

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 14,00

Tickets zijn verkrijgbaar via de site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.