Bestuur VHBK exposeert in het Kulturhus

locatie
Kulturhus Holten, Holten

In het kader van het 10-jarig bestaan van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) verzorgen de 6 bestuursleden van 4 juni tot en met 26 september) deze eerste expositie in het Kulturhus.

Na deze expositie wordt in de maanden oktober en november nog twee groepsexpositie van leden van de VHBK gehouden en vindt de jaarlijkse EtalageKunstRoute plaats, eveneens met werk van leden van de VHBK. In deze eerste expositie zijn kunstwerken te zien van voorzitter Arjan Hakkert (schilderijen), secretaris Hans Wissink (foto’s), penningmeester Arjan de Ruiter (diverse kleine beelden) en van de bestuursleden Gerrie Oplaat (keramiek en aquarellen), Wim Kwakernaak (schilderijen en tekeningen) en Dirk van Brink (keramiek en foto’s). De expositie kan bezichtigd worden van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Inlichtingen (ook over het lidmaatschap van de VHBK): vhbk@live.nl en facebook.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer