Fietsfun en Foodtrucks in Holten

FietsFun Rijssen-Holten

locatie
Centrum van Holten, Holten

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, zal de eerste editie van ‘Fietsfun Holten’ plaatsvinden. Er is een mooie fietsroute uitgezet en voor leuke (kinder)activiteiten wordt gezorgd bij terugkeer in het centrum van Holten op de Smidsbelt.

De fietsroute kan men gratis afhalen bij het Kulturhus tussen 10.00 en 13.00 uur. Deze route van 23,5 kilometer gaat langs en over de Holterberg. Het is een route die goed te doen is, ook voor de onervaren fietser. Aan de route is een puzzel gekoppeld waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De puzzel is op te lossen door volwassenen en kinderen!
Bij terugkomst op de Smidsbelt kunnen de oplossingen gedeponeerd worden in de Rode brievenbus in het Kulturhus (bij afgiftepunt van de route) waaruit omstreeks 18.00 uur de winnaars worden getrokken.

Vanaf 10.00 uur staan op de Smidsbelt picknicktafels opgesteld. Daar kan men heerlijk genieten van een kop koffie, gebak, ontbijtje of lekkers uit eigen rugzak! Vanaf 12.30 uur vinden er verschillende activiteiten plaats op het Smidsbelt. Er is live muziek en er zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn en hieruit worden diverse lekkernijen verkocht. Heerlijke wijnen, grill specialiteiten, zoete lekkernijen.
Laat je verrassen!

De Ronde van Rijssen is onderdeel van FietsFun Rijssen-Holten.
Alle onderdelen kun je bekijken op deze pagina

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer