FietsFun in Rijssen

FietsFun Rijssen-Holten

locatie
Centrum, Rijssen

Het winkelend publiek zal op zaterdag 4 mei ook niet ontgaan dat Rijssen deze dag de fietshoofdstad van Overijssels is. Van 12.30 tot 16.30 uur zullen er allerlei fietsfun-activiteiten plaatsvinden in het koopcentrum.

Wat dacht je van de Jumbo Dikke Banden Race! Een mooi spektakel voor jong en oud(ers) op en rondom het Europaplein tussen 14.30 en 15.15 uur. Inschrijven kan nog op de dag zelf bij de inschrijftent op het Europaplein vanaf 14.00 uur of via: dikkebandenracerijssen@gmail.com. De rest van de dag kan op dit gezellige plein op gekke en grappige fietsen gefietst worden en durfallen kunnen hier plaatsnemen op één van de Looping Bikes.

Ben je meer creatief aangelegd dan kan je op het Schild een eigen kunstwerk bij elkaar fietsen bij ‘Fiets je schilderij’. Een unieke ervaring waarbij de deelnemers plaats nemen op een speciale fiets en door harder of zachter te trappen de kleuren mengen van hun eigen schilderij. Fiets je liever een lekker tussendoortje bij elkaar neem dan in de Grotestraat plaats op een van de Smoothie-fietsen. Lekker én gezond.

Tijdens Fietsfun in Rijssen is er ook volop entertainment in het centrum. Muzikant Hans en circusartiest Theo zorgen voor de vrolijke noot deze dag. Hans fietst met zijn Muziekfiets door de straten en sleept een heel orkest met zich mee. Daarnaast trekt ook Theo Degen met zijn Circusfiets door het centrum. Hij tovert de gekste fratsen uit zijn bakfiets. Op muziek presenteert hij de meest hilarische acts. Wie ook zijn kunsten op muziek vertoont is Sietse van Berkel. Sietse is meermaals uitgeroepen tot beste BMX flatland rijder van Nederland en zal tussen 12.30 en 16.30 uur, vier keer een interactieve BMX demonstratie gegeven op de Hoge Wal.

De Ronde van Rijssen is onderdeel van FietsFun Rijssen-Holten.
Alle onderdelen kun je bekijken op deze pagina

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer