Restantenmarkt 3-Daagse

Op = Op

locatie
Centrum van Rijssen, Rijssen

Op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus a.s. is het weer zover: dan zal de halfjaarlijkse Restantenmarkt plaatsvinden in dé Modestad van Twente.

De Restantenmarkt in centrum Rijssen trekt elk seizoen veel mensen, zelfs van ver buiten de regio. Vanwege het succes is er besloten om Rijssenaren en regioklanten 3 dagen lang te laten profiteren van al het moois dat Rijssen biedt.

Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoens-restanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Zowel in de winkels als buiten op de kramen kunt u profiteren van koopjes en enorme kortingen. Let op! Op is op!

De winkels zijn tijdens de Restantenmarkt open op:
- donderdag 29 augustus tot 21.00 uur (koopavond);
- vrijdag 30 augustus tot 17.30 uur;
- zaterdag 31 augustus tot 17.00 uur (Shantyfesival en Weekmarkt).

Op zaterdag 31 augustus is het extra gezellig in centrum Rijssen. De LeeSanghers uit Enter verzorgen een groots Shantyfestival. Gedurende de middag zingen 8 shantykoren op 4 verschillende podia.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer