Shantyfestival Rijssen

locatie
Centrum van Rijssen, Rijssen

Ook dit jaar organiseert het Shantykoor De Leesanghers uit Enter weer een Shantyfestival in het centrum van Rijssen. Zij hebben hiervoor weer een aantal bekende en zeer aansprekende Shantykoren uitgenodigd.

Op vier podia verspreid in het centrum van Rijssen laten de shantykoren hun liederen horen. De podia staan op de Hoge Wal, het Schild, Café Spekhorst en op het Europaplein. Deelnemende koren zijn het bekende koor Stuurloos uit Schiedam, het Tubbergse Shantykoor de Schuytenvaerders, uit Nijverdal Die Regghesanghers, De Bornse Maten, het Kamper Schokkerkoor, uit Wapenveld De Zingende Padd,n en de Pollesjongers uit Woudsend. Natuurlijk treedt De Lee-Sanghers zelf ook op.

Het zangspektakel begint om 13.00 uur en eindigt traditioneel met een samenzang op het Schild rond 17.00 uur. De Shanty- en Zeemansliederen in het gehele centrum van Rijssen zullen weer voor een gezellige en muzikale stemming zorgen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer