Sallandse Heuvelrug Paasfair

locatie
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Kom genieten op de paasfair bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug want in de lente wil je nog maar één ding: naar buiten proeven en beleven! Laat dat nou net in onze natuur zitten.

Daarom organiseert Staatsbosbeheer de Paasfair rondom het Buiten Centrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. U bent vanaf 10:30 welkom!

Tijdens deze dag krijgt u een voorproefje wat de natuur allemaal te bieden heeft. Het wordt een dag vol activiteiten voor jong en oud waaronder: broodjes bakken, Klimrots beklimmen, een rit met de heideslak en Wilco van Burken zal er met zijn motorzaag staan om zijn boomzaag kunsten te laten zien.

NKBV Regio Oost organiseert tijdens de Paasfair een bergsportdag met workshops, lezingen en demo's. Buiten is een klimrots gebouwd, waar de demo's plaatsvinden. Verder vind je verschillende stands met informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie. Wil je zeker zijn van een plek bij de lezingen en demo's? Meld je dan aan bij Edward Brama via edward@oost.nkbv.nl. Bekijk het volledige programma op de website.

Tevens organiseert buitensport Zwolle een avonturentocht bomvol verstopte paas-eitjes voor het hele gezin. De paashaas geeft zijn verstopplekken natuurlijk niet zo maar prijs... Treed in zijn voetsporen en verdien de tips die je naar de verstopplekken leiden met opdrachten als blaaspijp schieten, klimmen en een geocache. Met behulp van een plattegrond navigeer je door de bossen. Vind jij de meeste chocolade-eitjes? Geef je nu online op via de site van het buitencentrum.

In een oase van groen, in een prachtige bosrijke omgeving nemen wij je mee naar de fijnste kramen waar je de allerleukste producten kunt shoppen. Van streekproducten, brocante en fashion, tot de meest hippe hebbedingetjes voor in en om het huis.
Niet te vergeten heerlijke versnaperingen van Veldhoeve kip, Germany delicatesse en het boerderij-ijs van ijsboerderij ‘n Mors.

Voor ontspanning strijk je neer op het verkoelende terras van het restaurant Buitengewoon Lekker, en terwijl de kinderen lekker spelen, kun jij genieten van een mooi glas wijn & lekkere versnaperingen.

Wij hopen je Tweede Paasdag te ontmoeten bij het BuitenCentrum.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer