1e WK Standwerkers Concours

locatie
Centrum van Rijssen, Rijssen

Voor het eerst zal in de winkelstraat van Rijssen op zaterdag 29 juni 2019 een WK standwerkers concours worden gehouden. Het standwerken is in Rijssen niet vreemd en er zijn al meerdere concoursen op de maandagmarkt geweest waaronder een Nederlands kampioenschap.

Het is de organisatie nu gelukt om een primeur WK te organiseren met internationale deelnemers waaronder Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Oekraïne, Israël, Turkije en zelfs een Iraanse deelnemer en natuurlijk dertien Nederlandse deelnemers. Totaal zullen 25 deelnemers, allen toppers in hun vak en ervaring in meerdere wedstrijden, strijden voor de titel World Championchip Stand-Works 2019. Van 10.00 tot 17.00 uur kan het publiek in de winkelstraat van Rijssen genieten van unieke presentaties of ook wel een soort cabaret genoemd. Een 10-tal juryleden zullen de zware taak hebben om de winnaar uit te zoeken welke beoordeeld worden op welsprekendheid , originaliteit en overtuigingskracht.
Het geheel is mogelijk gemaakt dankzij gemeente Rijssen-Holten, Ondernemersvereniging HABI, Winkeliersvereniging De Hoge Wal en uiteraard de stichting Sibesta (stichting tot bevordering van het standwerken) en AJ Events.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer