Veiling-, Rommel- en Boekenmarkt

locatie
Gebouw Irene, Holten

Ook dit jaar organiseert de kerkvoogdij van de Nederlands Hervormde Gemeente te Holten op zaterdag 5 oktober 2019 alweer de 22e veiling, rommel- en boekenmarktdag in en om het gebouw Irene (achter het Kulturhus).

Veiling
Voor Holten is een veiling eigenlijk een uniek gebeuren, een prachtig schouw- en koopspel om eens mee te maken. Soms zit u letterlijk voor een gulden op de eerste rij. Om de kwaliteit van de veiling niet verloren te laten gaan worden er maximaal 125 goederen geveild. De veiling begint om 10.00 uur met een kijkochtend. Van 13.30 tot 16.00 uur is het woord aan een bekende veilingmeester.. De keus is vaak enorm; klokken, meubelen, antiek, vakanties, bloemen, glaswerk, spiegels etc..

Boekenmarkt
De belangstelling voor de boekenmarkt is wel heel bijzonder. Op zich niet verwonderlijk, want alle minder goede boeken van een jaar daarvoor worden vernietigd. De Holtense boekenmarkt is bijzonder omdat vooraf alles per rubriek keurig is gesorteerd. Soms ook per schrijver. Per item of serie worden de boeken voor een aantrekkelijke prijs aangeboden.. Tevens is er dit jaar een speciale stand met echt oude boeken. Velen staan al een uur in de rij voordat de deuren van de tent open gaan. Dit jaar rekent men minimaal op 7.000 boeken! De boekenmarkt start om 9.00 uur .

Rommelmarkt
Lekker rommelen tussen 400 m2 artikelen bijeen gebracht door schenkingen gedurende het gehele jaar. Kasten, stoelen, dozen vol met diverse kleine spulletjes (oud en nieuw), radio’s, schilderijen, fietsen en natuurlijk 50 m2 glaswerk. Verkoop start bij aanvang daglicht.

Wat nog meer?
Biologisch mest, kledingstand, 3500 oliebollen, hamburgers, spectaculaire verloting met een prijzenpot van bijna 3000 euro. Noteer de datum alvast in uw agenda om deze gezellige en bijzondere dag mee te maken!

Verdere inlichtingen kun je opvragen bij S.Meinsma. 0548-363637 en J. Bogaard 0548-362398.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer