Theo de Rooij Classic

FietsFun Rijssen-Holten

locatie
CSG Reggesteyn, vestiging Rijssen, Rijssen

Tourclub Rijssen organiseert, in samenwerking met Theo de Rooij, dit jaar de 10e editie van de ‘Theo de Rooij Classic’.

Het programma zal bestaan uit de volgende onderdelen:

De “Classic” 80, 110, 150 km.

Deze routes lopen door de mooiste delen van Overijssel. Verkeersarme wegen door een uitdagend en prachtige omgeving met verrassend veel klimmetjes, met als toetje de selectieve 11 km lange tocht dwars door de Holterberg. Starten kan tussen 8.00 en 9.00 uur.

ATB 50 en 100 km.

Ook dit jaar is de organisatie van de Theo de Rooij Classic er in geslaagd 2 uitdagende routes samen te stellen. Een gepijlde 50 km route en een 100 km lange ATB Marathon (GPS) staan op het programma. (Uniek: ook zonder GPS is deelname mogelijk) Mtb'ers voor de 50 km kunnen starten tussen 8.30 en 9.30 uur en fietsers voor de 100 km vertrekken tussen 8.00 en 8.3 uur.

Gezinstocht 30 km

De omgeving van Rijssen-Holten is zeer gevarieerd. Heuvels, bossen, heidevelden en landwegen nodigen uit om te fietsen en te genieten het hele gezin! Fietsers kunnen vanaf 8.30 tot 9.30 uur vertrekken.

Start & Finish

Start en finish zullen net als in de voorgaande edities, plaatsvinden bij Scholengemeenschap De Reggesteyn in Rijssen, waar een ruime accommodatie ter beschikking staat voor alle individuele deelnemers en de bedrijventeams.

Wijzigingen voorbehouden.

De Ronde van Rijssen is onderdeel van FietsFun Rijssen-Holten.
Alle onderdelen kun je bekijken op deze pagina

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer