Hotel Transylvania 3

prijs
€ 5,25
locatie
Kulturhus Holten, Holten

De monsterfamilie viert vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Nieuw! Macmarty Kindermenu in combinatie met de film!
Een gezellige middag bij de MoefieKids? Vanaf nu kunnen er ook combitickets worden gekocht met een lekker Macmarty Kindermenu bij Tastoe na afloop van de film.

Let op: Wilt u een los Macmarty Kindermenu bestellen? Dit kan alleen via de balie bij het Infopunt in het Kulturhus, en niet via deze website. Een los menu kost 5 euro.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer