Orkest van het Oosten

Met Uw Orkest Finale

prijs
€ 5,00
locatie
Ter Steege Potterie, Rijssen

Je hoeft geen bekende Nederlander te zijn om het Orkest van het Oosten te dirigeren. Naar aanleiding van het grote succes van televisieprogramma Maestro creëerde celliste Anne Knappstein haar eigen dirigeerproject genaamd ‘Met uw Orkest’.

Zes kandidaten hebben les gehad van een echte dirigent om het Orkest van het Oosten te dirigeren. Hoe zal het hen nu vergaan? Zijn ze uitgegroeid tot echte Maestro’s? ‘Met uw Orkest’ is geen wedstrijd zoals op televisie, maar een nieuwe manier om het symfonieorkest te leren kennen voor de kandidaten, familieleden, vrienden en alle andere belangstellenden. Vandaag is de grote finale en wie zal er dan voor het orkest staan? Zeker de zes kandidaten die al in april zeer succesvol op de bok stonden, maar het Orkest van het Oosten zelf zal u ook verrassen.
‘Met uw Orkest’ is een project van Anne Knappstein, celliste bij het Orkest van het Oosten en inwoner van Rijssen. In navolging van het populaire programma Maestro op televisie heeft zij haar eigen dirigeerproject ontwikkeld. Het doel: afstand tussen podium en publiek verkleinen en de Rijssense samenleving nog meer betrekken bij klassieke muziek. De locatie waar dit concert wordt gehouden is nu bekend: Ter Steege Potterie (Nijverheidsstraat 53)! OvhO, Ter Steege en Parkgebouw gaan er samen met u een geweldige avond van maken! Blijf hier op de hoogte!!

Voor dit project zoeken wij nog financiële steun. Dit kan al vanaf € 50,-. Heeft u interesse? Kijk dan hier, of neem contact met ons op via pr@parkgebouw.nl/0548-519492: https://www.parkgebouw.nl/agenda1/over-mvo/een-concert-voor-iedereen.html

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer