Lommerdmarkt

prijs
gratis
locatie
Centrum Rijssen, Rijssen

De lommerdmarkt of ook wel rommelmarkt is een grote markt met veel 2e hands artikelen. De lommermarkt vindt plaats in het centrum van Rijssen rond 't Schild. Zowel kinderen als ook volwassenen kunnen hun gebruikte goederen/spulletjes verkopen.

Voor kinderen wordt een eigen gedeelte gereserveerd. Het betreft het Europaplein en De Hagen, tussen de Emmastraat en Enterstraat. De lommerdmarkt start 's morgens al vroeg en duurt tot ongeveer één uur.

Lommerdmarkt
Voor het innemen van een standplaats is geen vergunning noodzakelijk. Deelnemers kunnen zich op de marktdag op het marktterrein melden. De marktmeester wijst de standplaatsen toe. Alleen voor het innemen van standplaatsen voor de verkoop van snacks is een vergunning nodig.

Kosten
Voor kinderen tot en met de leeftijd van 15 jaar is het innemen van een plaats op deze lommerdmarkt gratis. Vanaf 16 jaar zijn de kosten € 6,50 per strekkende meter ingenomen standplaatsruimte en worden betaald aan de marktmeester.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer