Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Inschrijving Holtense Kwis in volle gang

  De inschrijving voor de grootste kwis in de Holtense geschiedenis is geopend! Teams kunnen zich sinds 1 september aanmelden. Het maximaal aantal teams dat mee kan doen is 80. Deelname gaat op volgorde van inschrijving. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

 2. Middelpunt Kom d'r Uutmarkt bruist van energie

  De blikvanger en het centrale middelpunt van de Kom d’r Uutmarkt dit jaar is La Tramontana. Een pleintent, kunstwerk en energieplatform in één. Het ‘leeft’ van wind en zon. De 16 zonnepanelen, 64 paraplu’s en de windmolen zorgen voor energie. Dit wordt weer gebruikt voor het licht in de tent en de bar. Maar je kunt er ook je mobiele telefoon opladen!

 3. Beleef de bloeiende heide op de fiets

  Zondag 27 augustus organiseert Natuurmuseum Holterberg een fietstocht naar de hei. De gidsen van het natuurmuseum weten als geen ander de mooiste plekjes van de Holterberg te vinden en te vertellen over de bijzondere natuur en het dierenleven.

 4. Nieuwe paddock bij Woody's Holten

  Nieuws voor alle paardenliefhebbers. Sinds dit voorjaar heeft Woody's Holten namelijk een heuse paddock. Uw buitenrit kunt u nu onderbreken voor een lekker kopje koffie/thee of een lunch, terwijl uw paard rustig in de paddock staat. Vanaf het terras kunt u uiteraard uw paard in de gaten houden.

 5. 33ste Triathlon Holten groot succes

  Een enorme sportieve sfeer en bovenal veel gezelligheid; zo kun je het weekend van de Triathlon Holten 2017 uitstekend omschrijven. Het Holtense dorp bruiste net als voorgaande edities van allerlei internationaliteiten, gedreven triatleten en bovenal enthousiast publiek.

 6. Triathlon Holten gebruikt 360° beelden Infrafocus

  Infrafocus brengt met een 360° camera het volledige parcours van de Triathlon Holten in beeld. De beelden worden gebruikt om de organisatie te helpen bij de voorbereiding van de triathlon die komend weekend zal plaatsvinden.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer