Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Rijssen in the spotlight 2018

  15 oktober 2018 - Rijssen in the spotlight is een nieuw initiatief van Toerisme Rijssen-Holten dat dit jaar in het teken staat van 775 jaar stad Rijssen.

 2. ANWB doet Wereldtijdpad praatpaal cadeau

  Vorig jaar namen we afscheid van de ANWB-praatpaal. Na bijna 60 jaar trouwe dienst werden op 1 juli 2017 meer dan drieduizend gele palen buiten werking gesteld. Een van die praatpalen gaat binnenkort door als jaarpaal 2017 van het Wereldtijdpad.

 3. 775-jarig Rijssen wordt feeëriek verlicht

  Net voor de mogelijk laatste wintertijdperiode aanbreekt en het ’s avonds toch al redelijk vroeg donker is, wordt Rijssen feeëriek verlicht. ‘Rijssen in the Spotlight’ laat gebouwen en objecten zien zoals nog nooit te zien waren.

 4. Boekingen in Twente stijgen verder

  De eerste maanden van het toeristisch seizoen zijn meer dan succesvol van start gegaan. Dat blijkt uit een belrondje langs een tiental accommodaties in Twente. “Alle ondernemers geven aan dat het nog beter gaat dan vorig jaar. Een hele prestatie want in 2017 groeide het aantal overnachtingen in Twente al met 8.3%”. Aldus Quirine ter Haar, Merkleider van Twente Marketing.

 5. 4e Retro Classic Holten start op de Smidsbelt

  Zondag 3 juni zal het hart van Fietsdorp Holten de startlocatie zijn van de 4e Retro Classic Holten. De tocht wordt georganiseerd door Retrokoers.nl in samenwerking met Toerisme Rijssen-Holten, WV Holten en fietsburgemeester Theo de Rooij.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer