Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Fietsburgemeester Theo de Rooij opent expositie

  Afgelopen vrijdag heeft Theo de Rooij in zijn functie als fietsburgemeester zijn eerste officiële taak uitgevoerd. Hij heeft de expositie 'Met de fiets op stap' in de Oudheidkamer Hoolt'n met een passende toespraak geopend.

 2. Rijssen-Holten absolute koploper in de race voor fietsgemeente 2018

  De Fietsersbond heeft donderdag de publieksronde van de verkiezing van Fietsstad 2018 afgesloten. Drie maanden lang konden Nederlandse fietsers hun stem laten horen over het fietsklimaat in hun gemeente, en dat hebben ze dan ook in grote getalen gedaan. Maar liefst 45.742 fietsers uit bijna alle Nederlandse gemeenten vulden de enquête in.

 3. Diepe Hel Holterbergloop start voortaan op zondag

  De 30e editie van de Diepe Hel Holterbergloop vindt plaats op zondag 29 oktober 2017. Na goed overleg kiest de organisatie ervoor om het jaarlijkse terugkerende evenement te verplaatsen van zaterdag naar zondag. Zo zit het evenement geen winkels in de weg en kan de start toch midden in het centrum van Nijverdal of, zoals dit jaar, Holten plaatsvinden. Veiligheid blijft boven alles, ook met het toenemende aantal deelnemers.

 4. Yoga Week - Zentral Park

  In de week van 8 t/m 14 mei wordt er een Yoga Week georganiseerd door Zentral Park. In deze week worden er elke dag gratis yogalessen gegeven, dus kun je kiezen welke dag het beste uitkomt.

 5. Holterberg ‘terug op de kaart’

  Op donderdag 20 april onthulde wethouder Roland Cornelissen de nieuwe bebording op de hoek Molenbelterweg / Burgemeester van der Borchstraat. Op deze borden is de naam Holterberg weer terug te vinden. Daarmee komt de naam Holterberg weer terug in de hoofdbewegwijzering.

 6. Glossy over 365 dagen fietsen in Overijssel

  Als er een provincie is die alle facetten van het fietsen in zich heeft, is het Overijssel wel. In de Fietslentegids 2017 - een heuse glossy die wordt verspreid in een oplage van circa 100.000 exemplaren - worden de diverse aspecten nader voor het voetlicht gebracht. Met onder meer aandacht voor de 65ste editie van de Ronde van Overijssel, de wedstrijd voor topamateurs die op zaterdag 6 mei weer wordt verreden.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer