Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Marathon Paasvuur bouwen

  Vanaf vrijdag 23 maart om stip 18.00 uur start het 24 uur paasvuur bouwen of wel Poasvuur slep'n. 24 Uur lang wordt er non-stop gebouwd aan de boake van de Beuseberg.

 2. NIEUW: Fietsvakantie Rondje Regge & Heuvelrug

  Twaalf ondernemers langs de Regge en op de Sallandse Heuvelrug hebben de handen ineen geslagen en een gezamenlijke fietsvakantie samengesteld. Een prachtige vierdaagse fietsroute van 175 km langs de Regge en over de Sallandse Heuvelrug met vier overnachtingen.

 3. Meest tevreden fietsers in Rijssen-Holten

  Rijssen-Holten is de fietsgemeente met de meest tevreden fietsers van Nederland. Dat is een van de uitkomsten die werd bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst “Toekomst van de Fiets” op 16 januari in Utrecht.

 4. Aanleg BikePark in Holten start in 2018

  De initiatiefnemers voor de realisatie van een regionaal mountianbikepark in Holten staan, na een lange tijd van voorbereiden, klaar om de schop in de grond te steken. Dit zal gebeuren aan de Dorperdijk 7 in Holten tussen de voetbalvelden van Blauw Wit ’66 en de IJsbaan. Het bestemmingsplan voor deze locatie is inmiddels aangepast en het College van Burgemeester en Wethouders hebben in week 50 het bestuursvoorstel pacht door MTBsportHolten goedgekeurd.

 5. Kaarsjesceremonie op kerstavond 24 december

  Traditiegetrouw zullen op de Canadese Begraafplaats in Holten zondag 24 december om 16.30 uur voor de 27e keer de jaarlijkse herdenkingslichten aangestoken worden. Dit van oorsprong Finse gebruik is sinds 1991 een moment van herinnering en bezinning.

 6. VHBK exposeert in het Kulturhus

  In het kader van de EtalageKunstRoute van de VHBK vindt tot en met 12 november a.s. een expositie plaats in de onlangs verbouwde expositieruimte op het souterrain en in de kelder van het Kulturhus.

 7. Parkgebouw wint brons in landelijke verkiezing

  Het Parkgebouw Rijssen is wederom in de prijzen gevallen in de landelijke verkiezing van ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie 'kleine gemeenten'. Afgelopen woensdag werden in het Fox/ANWB Theater te Hoofddorp de prijzen uitgereikt.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer