Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Rijssen-Holten verlaagt toeristenbelasting met twintig procent

  De gemeente Rijssen-Holten gaat de aankomende raadsperiode (2018-2022) de toeristenbelasting verlagen met twee keer € 0,10. Een verlaging van twintig procent ten opzichte van de huidige toeristenbelasting van € 1,- (het gemiddelde bedrag in Overijssel). Brancheorganisatie RECRON en recreatieondernemers reageren positief.

 2. Ronde van Overijssel trekt deelnemers uit 24 landen

  Er trekt zaterdag 12 mei een internationaal gezelschap door de regio tijdens de Ronde van Overijssel. Dat blijkt uit de voorlopige startlijst. Er nemen teams uit negen [Nederland, Australië, Groot Brittannië, Verenigde Staten, België, Duitsland, Koeweit, Bolivia en Luxemburg] verschillende landen deel. Maar dat is nog niet alles. Het rennersveld is nog veel gemêleerder.

 3. Fietslentefestival in Rijssen

  Rijssen staat vrijdag 11 en zaterdag 12 mei in het teken van de fiets. Op vrijdagavond wordt de Ronde van Rijssen verreden en op zaterdagmiddag finisht de Ronde van Overijssel op het Hoge Pad in het centrum van Rijssen. In afwachting van de aankomst van de renners zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Waaronder een dikke banden race voor kinderen.

 4. Herdenkingsactiviteiten bevrijding Holten

  In het kader van de herdenking van de bevrijding van Holten op 8 en 9 april 1945 verzorgen de Stichting Viering Nationale Feestdagen (SVNF) en de Oudheidkamer Hoolt’n gezamenlijk een aantal activiteiten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer