Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. 775-jarig Rijssen wordt feeëriek verlicht

  Net voor de mogelijk laatste wintertijdperiode aanbreekt en het ’s avonds toch al redelijk vroeg donker is, wordt Rijssen feeëriek verlicht. ‘Rijssen in the Spotlight’ laat gebouwen en objecten zien zoals nog nooit te zien waren.

 2. Keunefeesten gaan weer knallen

  HOLTEN - De voorbereidingen voor de Keunefeesten in Holten zijn al enige tijd in volle gang. Het tweede weekend van september is het zover: dan is er een gezellig feest voor heel het dorp dat wordt gevierd op het Kalfstermansplein. Ook dit jaar is er weer voor een heel gevarieerd programma gezorgd.

 3. Boekingen in Twente stijgen verder

  De eerste maanden van het toeristisch seizoen zijn meer dan succesvol van start gegaan. Dat blijkt uit een belrondje langs een tiental accommodaties in Twente. “Alle ondernemers geven aan dat het nog beter gaat dan vorig jaar. Een hele prestatie want in 2017 groeide het aantal overnachtingen in Twente al met 8.3%”. Aldus Quirine ter Haar, Merkleider van Twente Marketing.

 4. 4e Retro Classic Holten start op de Smidsbelt

  Zondag 3 juni zal het hart van Fietsdorp Holten de startlocatie zijn van de 4e Retro Classic Holten. De tocht wordt georganiseerd door Retrokoers.nl in samenwerking met Toerisme Rijssen-Holten, WV Holten en fietsburgemeester Theo de Rooij.

 5. Rijssen-Holten verlaagt toeristenbelasting met twintig procent

  De gemeente Rijssen-Holten gaat de aankomende raadsperiode (2018-2022) de toeristenbelasting verlagen met twee keer € 0,10. Een verlaging van twintig procent ten opzichte van de huidige toeristenbelasting van € 1,- (het gemiddelde bedrag in Overijssel). Brancheorganisatie RECRON en recreatieondernemers reageren positief.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer