Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Triathlon Holten shirts helpen zorgmedewerkers bij verpleging Corona patiënten

  De Triathlon Holten heeft een flink aantal sportshirts gedoneerd aan het Amsterdam UMC. Daar is onder verplegers vanwege de Corona bestrijding grote behoefte aan ademende (sport)shirts. Een Facebook-post van Mark Tuitert met daarin een oproep van verpleegkundige Floor Esvelt zorgde ervoor dat dit onder de aandacht kwam van de organisatie van de triathlon. De Triathlon Holten is blij het Amsterdam UMC hierin te kunnen ondersteunen en heeft haar direct een grote batch sportshirts van voorgaande edities doen toekomen.

 2. Streep door dagactiviteiten Koningsdag Rijssen

  Het Corona virus dwingt ook Oranje Vereniging Rijssen tot maatregelen die ze niet hadden gehoopt te moeten nemen. Dat betekent concreet dat, in navolging van het advies van het RIVM en in overleg met Gemeente Rijssen-Holten en alle betrokken partijen, ze hebben besloten alle dagactiviteiten op Koningsdag te schrappen.

 3. Dit jaar geen Ronde van Overijssel

  De wielerklassieker de Ronde van Overijssel kan door de gevolgen van het coronavirus helaas niet doorgaan op zaterdag 2 mei. “Het bestuur heeft met pijn in het wielerhart dit besluit genomen. Het was een moeilijke, maar gezien alle omstandigheden ook een logische beslissing. De 68e editie van ‘Overijssels Mooiste’ komt in 2021 weer op de koerskalender.”

 4. Markten Rijssen-Holten

  Vanwege het nieuwe beleid van de overheid en Veiligheidsregio Twente rondom het coronavirus staan er nog maximaal tien food-kramen op de markt.

 5. Bericht van burgemeester Hofland aan alle inwoners

  Beste inwoners en ondernemers van Rijssen-Holten,
  De invloed van het coronavirus in onze gemeente, in ons land en over de hele wereld is groot. Er zijn ingrijpende maatregelen genomen om het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Dit heeft ongetwijfeld invloed op uw leven.

 6. Maatregelen evenementen Rijssen-Holten

  Voor evenementen volgt de gemeente Rijssen-Holten de richtlijnen van de Rijksoverheid. Evenementen tot en met 6 april waar meer dan 100 personen worden verwacht, worden afgelast. Organisaties van kleinere evenementen kunnen zelf besluiten het evenement af te gelasten.

 7. Bericht van de winkeliers uit Rijssen

  Veilig winkelen in Rijssen
  In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van hoe Winkelen in Rijssen omgaat met de situatie in Nederland en Rijssen. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer