Veilig winkelen in Holten

In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van de mogelijkheden die Holten biedt. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

Tegelijkertijd kun je in Holten nog winkelen. De winkeliers in Holten volgen de richtlijnen van het RIVM om het winkelen zo veilig mogelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan het houden van voldoende afstand, bij voorkeur pinnen en het schoonmaken van alle contactpunten.

Wel zijn onze geplande evenementen in het centrum tot 1 juni opgeschort, en hebben veel winkels gewijzigde openingstijden. Kijk hiervoor op de kanalen van de betreffende ondernemers. De horeca is volgens advies van de overheid gesloten.

Wie doet wat op alfabetische volgorde↵

 • COOP Léon Haanstra
  Bezorgt op zondag boodschappen bij ouderen, zieken en mensen behorend bij een risicogroep. Er hadden zich overweldigend veel vrijwilligers aangemeld. Zij hopen voor de aankomende weken weer een beroep te kunnen doen op de vrijwilligers. Ze zijn te bereiken op .

 • DA Drogisterij Wedda Holten
  Bied je de mogelijkheid, wanneer je verlegen zit om geneesmiddelen en/of voedingssuplementen, dit gratis (binnen een straal van 15 km) bij je te bezorgen. Op werkdagen zijn zij geopend, maar ook bereikbaar via 0548-361232 of e-mail: .

 • Bij Echte Bakker Nijkamp kun je bestelling doorgeven via de website.
  Wil je of kun je de deur niet uit, maar heb je toch zin in een lekker gebakje voor bij de koffie vanavond? Heb jij nog vers brood nodig? Blijf veilig binnen, zij staan voor je klaar met hun contactloze bezorgservice. Bestellen kan via de website, betaal online en zij zorgen dat jij vanavond nog kan genieten van al het lekkers. Bellen mag ook 0548-363703. Via Facebook delen zij een aantal acties.

 • Feem-us
  Is geopend. Je kunt voor de deur parkeren. Mocht je online iets gezien hebben kun je dit bestellen via een bericht op Facebook. We bezorgen gratis. Daarnaast is het ook mogelijk tot privé winkelen. Als u daar gebruik van wilt maken stuur dan een pb of bel 0548-750565.

 • Feel Well by Hetty
  Heeft besloten de winkel tijdelijk te sluiten. Bestellingen lopen nog wel door en mocht je ze nodig hebben kun je hen een bericht sturen via Facebook.

 • Gewoon Leuk - Men Women Kids
  Beperkt het maximale aantal klanten in de winkel tot drie personen. Shoppen kun je ook via hun Facebookpagina.

 • Keurslager Geert Brands
  Wil je bestelling ook bezorgen. Bel voor meer informatie of je bestelling door te geven naar 0548-361379 of mail naar

 • Lotz & Linde
  Heeft besloten de winkel tijdelijk te sluiten maar biedt de mogelijkheid om één op één of in een heel klein groepje te komen shoppen. Neem contact op via Facebook of Instagram.

 • Steunenberg Schoenen
  Biedt de mogelijkheid voor een persoonlijke één op één afspra-ak in de winkel of bij u aan thuis. Neem contact op via telefoonnummer 0548-361551 of kijk op hun Facebookpagina.

 • Ter Stal Holten
  Heeft de beslissing genomen haar winkel tijdelijk te sluiten. Wel kun je online blijven shoppen. Voor vragen zijn ze te bereiken op 0546-232021. Je kunt ze volgen op Facebook.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer