Bericht van de winkeliers uit Rijssen

Veilig winkelen in Rijssen In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van hoe Winkelen in Rijssen omgaat met de situatie in Nederland en Rijssen. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

Tegelijkertijd kun je in Rijssen nog winkelen. De winkeliers in Rijssen volgen de richtlijnen van het RIVM om het winkelen zo veilig mogelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan het houden van voldoende afstand, bij voorkeur pinnen en het schoonmaken van alle contactpunten.

Wel zijn onze geplande evenementen in het centrum tot 1 juni opgeschort, en hebben veel winkels gewijzigde openingstijden. Kijk hiervoor op de kanalen van de betreffende ondernemers. De horeca is volgens advies van de overheid gesloten.

Wie doet wat op alfabetische volgorde:

 • Bakker Leo
  Heeft de openingstijden aangepast. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina. Zij hebben een online webshop ingericht waar je producten kunt bestellen en laten bezorgen.

 • Cigo Spithoff Rijssen
  Bezorgd op dinsdag- en vrijdagmiddag in Rijssen (bij een bestelling vanaf €25,-) aan mensen waarvoor het niet mogelijk is om naar de winkel te komen. Check Instagram.

 • Cooking at home
  Bezorgt aan huis. (omgeving Rijssen) check Facebook.↵

 • De Biertonne - Bierspeciaalzaak Rijssen
  Is geopend volgens de standaard openingstijden. Blijf je liever thuis, dan kun je uiteraard ook op hun webshop je inkopen doen. Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen binnen Rijssen en omgeving. Neem hiervoor contact op via telefoon op 0548–546721 of stuur een e-mail naar . Ook zijn ze te vinden op Facebook.

 • Francelle hoeden, beenmode en accessoires
  Bezorgt aan huis (omgeving Rijssen).

 • Gildeslager Goossen
  Bezorgt gratis in Rijssen wanneer u de deur niet meer uit kunt. Bestellingen kunnen doorgegeven worden via Whatsapp
  06-44311081, telefoon 0548-512401 of e-mail . Ook hebben ze een vijf dagenpakket samengesteld voor vier personen, weten wat er in zit? Bekijk hiervoor hun Facebookpagina.

 • GoedMoet
  Heeft, terwijl zo net hun (tweedehands)kledingzaak hebben geopend, besloten hun winkel tijdelijk dicht te doen vanwege ieders veiligheid. Zij houden je via Facebook en Instagram op de hoogte en vraagt iedereen hun mooie zomerse items te bewaren. Wanneer ze hun winkel weer openen kan het weer ingebracht worden.

 • Hema Rijssen
  Bezorgt gebak, brood, vleeswaren, de bekende damstenen en nog veel meer gratis thuis. Bestellingen kun je doorgeven via bv. Facebook of telefonisch 0548-542200.

 • Jolie Woman
  Laat veel van haar nieuw binnengekomen collectie zien via social media. Mocht je er niet uit kunnen of liever niet uit willen, heb je vragen of wil je iets bestellen dan kan dat via Facebook of Instagram door een berichtje sturen of appen naar 06-87256391.

 • Koedijk Mode
  Hanteert aangepaste openingstijden Maandag t/m vrijdag: 11.00 - 12.30 uur en 13.30 - 17.00 uur, zaterdag: 11.00 - 17.00 uur. Zij bieden je de mogelijkheid om 1-op-1 te komen shoppen. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak via 0548 512 253 of mail naar . Je kunt ze volgen op Facebook en Instagram.

 • Ligtenberg Linnen & Lingerie / Linolux Rijssen
  Je aankopen vanaf € 20,- worden gratis thuisbezorgd. Bestellingen kun je plaatsen op: www.ligtenbergrijssen.nl

 • Mainstreet Thee & Kado Rijssen
  Bezorgt gratis binnen een straal van 10 km. Bestellen kan via 06-37297360 of Facebook.

 • Meinders De Echte Bakker
  Ben je niet in staat om de winkel te bezoeken? Geen probleem, zij bezorgen gratis bij je thuis! Om teleurstelling te voorkomen vragen ze om producten vooraf te bestellen, dit kan via het bestelformulier op de website. Heb je vragen? Stel ze gerust, we staan klaar om je te helpen. Je kunt ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van Meinders De Echte Bakker Rijssen.

 • Mucci Jewels and Watches
  Biedt een gratis bezorgservice aan. Heb je iets gezien via Facebook of Instagram?
  Wil je graag iemand verrassen met een cadeaubon? Of wil je je reparatie graag thuisbezorgd hebben?
  Stuur dan een appje naar 06-57787620.

 • Norah Rijssen
  Sluit tijdelijk haar winkel, wel ben je van harte welkom in de hun webshop. Norah bezorgt de bestelling gratis.

 • Poortman Versmarkt
  Kun je of wil je liever niet naar de winkel komen, dan is er de mogelijkheid om je verse groente, fruit en maaltijden te laten bezorgen! Wij bezorgen op dinsdag t/m vrijdag tussen 14:00 en 17:00. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven 0548-512521 of via een priveberichtje op Facebook. Voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd! Bezorging is gratis (en alleen in Rijssen).

 • Reason
  Heeft de openingstijden tijdelijk aangepast. Wanneer je zelf liever niet naar de winkel komt, kun je een kijkje nemen op hun Facebookpagina. Zij willen je bestelling ook verzenden.

 • Sans
  Geeft jou de mogelijkheid om verantwoord te komen winkelen met een van hun personal stylisten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren stelt deze stylist speciaal voor jou een persoonlijke collectie samen. Op deze manier kun je op gepaste afstand worden geholpen op een datum en tijd dat jou past. Voor een afspraak mail naar .

 • Shoeby Rijssen
  Heeft een drive-in & bezorgservice, check Instagram bestel of neem contact op via whatsapp 06-12093549.

 • The Readshop Rijssen
  Bezorgt in Rijssen gratis bij jou aan huis, bestellingen kunnen doorgegeven worden via (0548-366687) of via de mail rijssen@readshop.nl check Facebook.

 • Twents Bed
  Heeft besloten de winkel te sluiten, bijkijk hun Facebookpagina

 • Vif Jeans
  Sluit tijdelijk de winkel. Blijf ze volgen op social media Facebook en Instagram. Zij laten nog steeds hun prachtige collectie zien. Ook zijn er genoeg mogelijkheden. Stuur een berichtje naar 06-39856999.

 • Vitamine Express Pluimers brengt al uw fruit aan huis. Je bestelling kun je plaatsen op .

 • Zuivelhoeve Rijssen
  Om het jullie allemaal makkelijker te maken heeft de Zuivelhoeve een webshop. Bestel jouw favoriete kaas, noten óf worst online. Kies jouw winkel in de buurt en zij komen het bij jou bezorgen! Vandaag voor 16.00 uur besteld is vandaag ook in huis. Je kan ook een pakket laten bezorgen bij iemand thuis. Kom je er niet uit? Bel dan gerust naar de Zuivelhoeve telefoon 0548-513705 of stuur een berichtje met jouw bestelling op Facebook.

 • Zus en Zo Rijssen
  Heeft aangepaste openingstijden. De winkel is elke middag open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken. Tel. 06-27285913. Info:

Aanvullingen zijn welkom via .

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer