100.000ste bezoeker aan Kinderboerderij Dondertman

Het was afgelopen week tweemaal prijs voor Kinderboerderij Dondertman. Na het begroeten van de 100.000ste bezoeker van het seizoen eindigde de Holtense kinderboerderij op de tweede plek in de ANWB-verkiezing van het Leukste Uitje van Overijssel 2019.

2e plek Leukste Uitje
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Nijkerk ontvingen vertegenwoordigers uit handen van ANWB-voorzitter Frits van Bruggen de zilveren award. Eerder sleepte Dondertman al driemaal goud en eenmaal brons in de wacht.
Op landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. De verkiezing werd dit jaar voor de negende maal gehouden. ANWB-leden brachten massaal hun stem uit op het best beoordeelde uitje, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 60.000 stemmen uitgebracht. Groot was de vreugde toen bekend werd dat Dondertman opnieuw in de prijzen was gevallen. Een geweldige waardering waar het team apetrots op is! Naast kinderboerderij speelt het bedrijf zich al jaren ook terdege in de kijker als dagrecreatiebedrijf en hoort als zodanig tot de grootste in de gemeente.

Mijlpaal
Mede dankzij de fantastische voorjaarsvakantieweken kon Dondertman onlangs de 100.000ste bezoeker van het seizoen in het zonnetje zetten. Met de kleinkinderen Fayén (3) en Sienna (6) was het de familie Hagendoorn-Perez uit Rijssen die werd verwelkomd met een bloemetje en een arrangement voor het hele gezin. Tot hun grote vreugde mochten Fayén en Sienna bovendien een leuke knuffel uitkiezen. Ook met hun ouders zijn beiden regelmatig te vinden op de kinderboerderij.

Openingstijden
Kinderboerderij Dondertman is het hele seizoen dagelijks open van 10:00 – 17:00 uur. Een aantal uitzonderingen is er wel: zo blijft de poort Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag gesloten. Officieel begint het nieuwe seizoen in april. In de loop van deze maand start de verkoop van nieuwe donateurspassen

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer