Vakantiehuis Borkehof wint Golden Zoover award

Begin januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Vakantiehuis Borkehof wint een gouden Zoover Award.

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er vele reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.9 voor vakantiehuis Borkehof
Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De Consument beoordeelde vakantiehuis Borkehof met een waarderingscijfer 9.9 "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten.We proberen onze gasten een top vakantie te geven en dat dit wordt nu beloond met een golden Zoover award is natuurlijk fantastisch aldus Henriëtte".

Zoals de slogan van dit huis al zegt “deze locatie is de perfecte oplaadpunt voor uw eigen brandstof”

Over de Zoover awards
De Zoover Awards zijn de jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

Ga naar Vakantiehuis Borkehof

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer