Winterconcert Follow-Up

Na het succes van vorig jaar geeft Follow-Up op zondag 16 december wederom een winterconcert in het Kulturhus aan de Maatmansweg 1 in Dijkerhoek.

Follow-Up is een levendig vrouwenensemble uit Holten en omgeving en staat onder de deskundige leiding van Fenny van Hemmen. Het koor is de afgelopen maanden versterkt met een aantal enthousiaste nieuwe leden en bestaat inmiddels uit 19 vrouwen met een gezamenlijke passie, het bezig zijn met muziek en het plezier van het samen zingen. Dit delen zij graag met hun toehoorders. Zij zingen grotendeels vierstemmige arrangementen die passen bij het thema van dit jaar: ‘Sweet Dreams’. Daarnaast staat er een lied met een verhaal op het programma en verrassen een aantal leden met een solo-optreden, een duet en een kwartet. Kortom, Follow-Up staat garant voor een afwisselend programma en neemt bezoekers ook dit jaar weer graag mee op haar muzikale reis. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 7,50 per stuk. Vanwege de verwachte belangstelling is het raadzaam kaarten van tevoren te reserveren via followupkoor@gmail.com of (06) 23 03 01 00.

Bron: HoltenExtra

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer