4e Retro Classic Holten start op de Smidsbelt

Zondag 3 juni zal het hart van Fietsdorp Holten de startlocatie zijn van de 4e Retro Classic Holten. De tocht wordt georganiseerd door Retrokoers.nl in samenwerking met Toerisme Rijssen-Holten, WV Holten en fietsburgemeester Theo de Rooij.

Vele tientallen fietsers uit het gehele land zullen op bijzondere fietsen een 35 of 60 km. lange, recreatieve toertocht gaan afleggen. De oude, stalen retro racefietsen en de wielerkleding van de deelnemers zijn overwegend uit de jaren tachtig. Elke fiets en elk tenue heeft zijn eigen verhaal. De ervaring leert dat deze verhalen al voor de start om 10.00 uur en na afloop uitgebreid gedeeld worden. Fietsliefhebbers die zelf nog een bijzonder, oud stalen ‘racekarretje’ in de schuur hebben staan, kunnen nog aansluiten zondag. “Stof eraf, in vetten en gewoon gezellig meedoen, moedigt Theo de Rooij aan.”

‘Rooijaal’ wielerontbijt
Speciaal voor de Retro Classic Holten heeft Echte Bakker Nijkamp een royaal wielerontbijt samengesteld. Deelnemers kunnen voor € 7,50 vanaf 9.00 uur aanschuiven en samen met Theo de Rooij genieten van onder andere een heerlijke fietspannenkoek of een broodje roerei. Om 10.30 uur start het peloton aan de uitgezette toertocht. Maar er kan ook individueel gestart worden tot 12.00 uur. Onderweg wacht de deelnemers nog een versnapering.

Reserveren voor het wielerontbijt kan via tel. 0548-363703. Meer informatie over de Retro Classic vind je hier >>

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer