Nieuws

 1. Nieuwe paddock bij Woody's Holten

  Nieuws voor alle paardenliefhebbers. Sinds dit voorjaar heeft Woody's Holten namelijk een heuse paddock. Uw buitenrit kunt u nu onderbreken voor een lekker kopje koffie/thee of een lunch, terwijl uw paard rustig in de paddock staat. Vanaf het terras kunt u uiteraard uw paard in de gaten houden.

 2. 33ste Triathlon Holten groot succes

  Een enorme sportieve sfeer en bovenal veel gezelligheid; zo kun je het weekend van de Triathlon Holten 2017 uitstekend omschrijven. Het Holtense dorp bruiste net als voorgaande edities van allerlei internationaliteiten, gedreven triatleten en bovenal enthousiast publiek.

 3. Fietsburgemeester Theo de Rooij opent expositie

  Afgelopen vrijdag heeft Theo de Rooij in zijn functie als fietsburgemeester zijn eerste officiële taak uitgevoerd. Hij heeft de expositie 'Met de fiets op stap' in de Oudheidkamer Hoolt'n met een passende toespraak geopend.

 4. Rijssen-Holten absolute koploper in de race voor fietsgemeente 2018

  De Fietsersbond heeft donderdag de publieksronde van de verkiezing van Fietsstad 2018 afgesloten. Drie maanden lang konden Nederlandse fietsers hun stem laten horen over het fietsklimaat in hun gemeente, en dat hebben ze dan ook in grote getalen gedaan. Maar liefst 45.742 fietsers uit bijna alle Nederlandse gemeenten vulden de enquête in.

 5. Diepe Hel Holterbergloop start voortaan op zondag

  De 30e editie van de Diepe Hel Holterbergloop vindt plaats op zondag 29 oktober 2017. Na goed overleg kiest de organisatie ervoor om het jaarlijkse terugkerende evenement te verplaatsen van zaterdag naar zondag. Zo zit het evenement geen winkels in de weg en kan de start toch midden in het centrum van Nijverdal of, zoals dit jaar, Holten plaatsvinden. Veiligheid blijft boven alles, ook met het toenemende aantal deelnemers.