Nieuws

 1. VHBK exposeert in het Kulturhus

  In het kader van de EtalageKunstRoute van de VHBK vindt tot en met 12 november a.s. een expositie plaats in de onlangs verbouwde expositieruimte op het souterrain en in de kelder van het Kulturhus.

 2. Parkgebouw wint brons in landelijke verkiezing

  Het Parkgebouw Rijssen is wederom in de prijzen gevallen in de landelijke verkiezing van ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie 'kleine gemeenten'. Afgelopen woensdag werden in het Fox/ANWB Theater te Hoofddorp de prijzen uitgereikt.

 3. Inschrijving Holtense Kwis in volle gang

  De inschrijving voor de grootste kwis in de Holtense geschiedenis is geopend! Teams kunnen zich sinds 1 september aanmelden. Het maximaal aantal teams dat mee kan doen is 80. Deelname gaat op volgorde van inschrijving. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

 4. Middelpunt Kom d'r Uutmarkt bruist van energie

  De blikvanger en het centrale middelpunt van de Kom d’r Uutmarkt dit jaar is La Tramontana. Een pleintent, kunstwerk en energieplatform in één. Het ‘leeft’ van wind en zon. De 16 zonnepanelen, 64 paraplu’s en de windmolen zorgen voor energie. Dit wordt weer gebruikt voor het licht in de tent en de bar. Maar je kunt er ook je mobiele telefoon opladen!

 5. Beleef de bloeiende heide op de fiets

  Zondag 27 augustus organiseert Natuurmuseum Holterberg een fietstocht naar de hei. De gidsen van het natuurmuseum weten als geen ander de mooiste plekjes van de Holterberg te vinden en te vertellen over de bijzondere natuur en het dierenleven.