Nieuws

 1. Herdenkingsactiviteiten bevrijding Holten

  In het kader van de herdenking van de bevrijding van Holten op 8 en 9 april 1945 verzorgen de Stichting Viering Nationale Feestdagen (SVNF) en de Oudheidkamer Hoolt’n gezamenlijk een aantal activiteiten.

 2. Marathon Paasvuur bouwen

  Vanaf vrijdag 23 maart om stip 18.00 uur start het 24 uur paasvuur bouwen of wel Poasvuur slep'n. 24 Uur lang wordt er non-stop gebouwd aan de boake van de Beuseberg.

 3. NIEUW: Fietsvakantie Rondje Regge & Heuvelrug

  Twaalf ondernemers langs de Regge en op de Sallandse Heuvelrug hebben de handen ineen geslagen en een gezamenlijke fietsvakantie samengesteld. Een prachtige vierdaagse fietsroute van 175 km langs de Regge en over de Sallandse Heuvelrug met vier overnachtingen.

 4. Meest tevreden fietsers in Rijssen-Holten

  Rijssen-Holten is de fietsgemeente met de meest tevreden fietsers van Nederland. Dat is een van de uitkomsten die werd bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst “Toekomst van de Fiets” op 16 januari in Utrecht.

 5. Aanleg BikePark in Holten start in 2018

  De initiatiefnemers voor de realisatie van een regionaal mountianbikepark in Holten staan, na een lange tijd van voorbereiden, klaar om de schop in de grond te steken. Dit zal gebeuren aan de Dorperdijk 7 in Holten tussen de voetbalvelden van Blauw Wit ’66 en de IJsbaan. Het bestemmingsplan voor deze locatie is inmiddels aangepast en het College van Burgemeester en Wethouders hebben in week 50 het bestuursvoorstel pacht door MTBsportHolten goedgekeurd.