Holtens Horse Event!

Locatie
Paardensportterrein De Borkeld

Op donderdag, Hemelvaart, 30 mei en zaterdag 01 juni vindt het Holtens Horse Event weer plaats op de prachtige locatie de Borkeld te Holten. Reeds vele jaren wordt dit mooie, knusse pony en paarden evenement door de leden en vrijwilligers van de Pony Sport Vereniging te Holten georganiseerd.

Van dauw naar dal

Dauwtrappen

Aanvang
Locatie
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Een frisse wandeling voor de sportieve lopers: stap met Hemelvaart vroeg uit de veren en kom dauwtrappen over de Sallandse Heuvelrug.

Hemelvaart Dauwloop

Aanvang
Locatie
Het Overveen, Rijssen

Bij Het Overveen te Rijssen is het op Hemelvaart weer goed toeven voor wandelaars. Daar staat om 7 uur 's ochtends de Dauwloop op het programma.

Hemelvaart Fietstocht

FietsFun Rijssen-Holten

Aanvang
Locatie
Jeugdhonk 'Hole-10'

Het blijft traditie, ook dit seizoen kunt u op Hemelvaartsdag, op donderdag 30 mei weer dauwtrappen via het tiener- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn.

Expositie 'Kameleon'

Aanvang
Locatie
Rijssens Museum, Rijssen

Een speciale expositie over de Kameleonboeken, de personen in de boeken en de film. Het materiaal wordt beschikbaar gesteld door Kameleondorp Terherne.

Rijssens Leemspoor

Extra lange rijdag

Aanvang
Locatie
Leemspoormuseum Rijssen, Rijssen

Vandaag kun je al vanaf 10.00 uur 's morgens het Leemspoor bezoeken!

Fietsfun en Foodtrucks in Holten

FietsFun Rijssen-Holten

Aanvang
Locatie
Centrum van Holten, Holten

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, zal de eerste editie van ‘Fietsfun Holten’ plaatsvinden. Er is een mooie fietsroute uitgezet en voor leuke (kinder)activiteiten wordt gezorgd bij terugkeer in het centrum van Holten op de Smidsbelt.

Een schilderende boer exposeert

Broer, een leven lang boer

Aanvang
Locatie
Museum Broer een leven lang boer!, Holten

De expositie bevat verschillende schilderwerken van Broer Pekkeriet. Deze schilderwerken bevatten realistische werken, stillevens en boerderijdieren.

Agnes van den Brandeler

Te gast bij Collectie Nagelhout

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 9 maart t/m 8 juni wordt in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus een expositie georganiseerd met landschappen en stillevens van Agnes van den Brandeler (1918-2002). Deze expositie wordt verzorgd door Museum de Fundatie in Zwolle in het kader van FUNDATIEfusions.

Lammie's liefde voor naald en draad

Expositie

Aanvang
Locatie
Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer