Expositie Michel Wissink

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Vanaf 16 november a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

Leerlingen De Waerdenborch exposeren

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 19 november 2018 tot en met 23 februari 2019 exposeren leerlingen van 2 VWO van scholengemeenschap De Waerdenborch foto’s in de expositieruimte van het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

De Nagelhoutreis van Jan Brugge

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De werken variërend van forse Siberisch krijt tekeningen tot gouaches en aquarellen, geven de bezoeker een goed beeld van deze reis.

Vrijdagmarkt Holten

Aanvang
Locatie
In het centrum, op de Smidsbelt, Holten

Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

Kerstconcert

Koor- en samenzang

Aanvang
Locatie
Schildkerk, Rijssen

Het Hervormd Kerkkoor Rijssen geeft op vrijdag 21 december een Kerstconcert (koor- en samenzang) in de Schildkerk te Rijssen. Het koor bestaat 65 jaar en in verband hiermee wordt deze avond het Kerstoratorium “Een nieuw begin” van Johan Bredewout uitgevoerd.

Mirrewinter

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Mirrewinter is gebaseerd op het gelijknamige boek “Mirrewinter op het platteland” van streekroman schrijver Gert-Jan Oplaat. Het verhaal gaat over een Markelose boerenfamilie tijdens de laatste Oorlogswinter in 1944.

So90s

Aanvang
Locatie
Lucky The Feel Good Provider, Rijssen

Vrijdag 21 december kom je alvast helemaal in de kerstsferen bij de nieuwe editie van So90s. Deze editie is niemand minder dan Ronnie Ruysdael aanwezig!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer