Expositie Michel Wissink

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Vanaf 16 november a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

Leerlingen De Waerdenborch exposeren

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 19 november 2018 tot en met 23 februari 2019 exposeren leerlingen van 2 VWO van scholengemeenschap De Waerdenborch foto’s in de expositieruimte van het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

De Nagelhoutreis van Jan Brugge

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De werken variërend van forse Siberisch krijt tekeningen tot gouaches en aquarellen, geven de bezoeker een goed beeld van deze reis.

Roofvogelshow op woensdag

Aanvang
Locatie
Kinderboerderij (Volkspark), Rijssen

Iedere woensdagmiddag vanaf 14.00 tot 15.00 uur vindt er een roofvogelshow plaats op het grote grasveld bij de kinderboerderij in het Volkspark te Rijssen.

Lezing over klimaatverandering

Door Prof. Dr. van den Broeke

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Prof. Dr. van den Broeke is co-auteur van een recentelijke spraakmakende publicatie in het beroemde tijdschrift Nature over de versnelde afsmelt van de ijskap aan de zuidpool. Hij zal ingaan op de gevolgen en maatregelen van de stijging van de zeespiegel.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer