Avond4daagse Holten

Locatie
Smidsbelt, Holten

Op maandag 3 juni gaat de vijfde editie van de Avond4daagse Holten van start vanaf een bruisend Smidsbelt. Deelnemers van allerlei leeftijden, scholen, bedrijven, sport- en buurtverenigingen gaan vier mooie avonden tegemoet waarin Holten van allerlei invalshoeken bekeken wordt.

Koopavond Rijssen

Locatie
Centrum van Rijssen, Rijssen

Iedere donderdagavond is het koopavond in Rijssen. De winkels in het centrum zijn tot 21.00 uur geopend!

Koopavond Holten

Locatie
Centrum van Holten, Holten

Elke donderdagavond is het koopavond in Holten en zijn de winkels in het centrum geopend tot 20.00 uur. Enkele winkels en de supermarkten zijn open tot 21.00 uur.

Bestuur VHBK exposeert in het Kulturhus

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

In het kader van het 10-jarig bestaan van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) verzorgen de 6 bestuursleden van 4 juni tot en met 26 september) deze eerste expositie in het Kulturhus.

Expositie “Kinderen van Afrika”

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 1 juni tot 1 oktober worden in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat foto’s geëxposeerd van Hans Wissink uit Holten. De expositie heeft als titel “Kinderen van Afrika”.

Expositie 'Kameleon'

Aanvang
Locatie
Rijssens Museum, Rijssen

Een speciale expositie over de Kameleonboeken, de personen in de boeken en de film. Het materiaal wordt beschikbaar gesteld door Kameleondorp Terherne.

Een schilderende boer exposeert

Broer, een leven lang boer

Aanvang
Locatie
Museum Broer een leven lang boer!, Holten

De expositie bevat verschillende schilderwerken van Broer Pekkeriet. Deze schilderwerken bevatten realistische werken, stillevens en boerderijdieren.

Agnes van den Brandeler

Te gast bij Collectie Nagelhout

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 9 maart t/m 8 juni wordt in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus een expositie georganiseerd met landschappen en stillevens van Agnes van den Brandeler (1918-2002). Deze expositie wordt verzorgd door Museum de Fundatie in Zwolle in het kader van FUNDATIEfusions.

Lammie's liefde voor naald en draad

Expositie

Aanvang
Locatie
Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

Rustig aan de Sallandse Heuvelrug ontdekken

65+ wandeling

Aanvang
Locatie
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Maak een wandeling langs heuvelachtige heidevelden en verlaten paden. Geniet in een rustig tempo van de prachtige glooiende heidevelden en de vergezichten. Laat u verrassen door de bergen vol natuur.

Avondfietsvierdaagse

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Voor het 36e jaar organiseert Tourclub Rijssen de avondfietsvierdaagse. De te rijden afstand is per avond ongeveer 20 kilometer voor de recreatieve fietser.

Verrassend concert

Kinderkoor Kleurrijk en TODA

Aanvang
Locatie
Ontmoetingskerk, Rijssen

Lang geleden stonden ze ooit al eens eerder op het podium. Nu, jaren later, zijn er diverse zaken veranderd maar de passie voor christelijke, gospelmuziek is er nog steeds. Om dat samen te mogen uitdragen is iets dat we graag met anderen delen.

Orgeltalent in de Brusselzaal

Aanvang
Locatie
Brusselzaal van het gemeentehuis Rijssen-Holten, Rijssen

De Stichting Stadsmuziek Rijssen organiseert vandaag een concert in de Brusselzaal van het gemeentehuis. Vanavond speelt het jong talent Maarten Wilmink uit Borne op het orgel.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer