The Big Draw

Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Een tekenfestival in het natuurmuseum. Komt u kijken? En tekenen?

EtalageKunstRoute

In het centrum van Holten

Locatie
Centrum van Holten, Holten

De Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) bestaat in 2019 tien jaar en organiseert dit jaar ook voor de 10e maal de EtalageKunstRoute.

Workshop pouring

Acrylverf gieten

Locatie
Galerie Yvonne de Wit . Art, Holten

Dagelijks geeft kunstenaar Yvonne de Wit een workshop pouring in haar eigen atelier of schildertuin. Pouring kan iedereen en ervaring is niet nodig.

Kunst in het Kulturhus

The best of VHBK

Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Gedurende de tien jaar dat de VHBK bestaat is het een traditie geworden om rondom de EtalageKunstRoute in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus één of twee leden de ruimte te bieden om een solo- of duo-expositie te houden.

Zaterdagmarkt Rijssen

Aanvang
Locatie
Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

Veiling-, Rommel- en Boekenmarkt

Aanvang
Locatie
Gebouw Irene, Holten

Ook dit jaar organiseert de kerkvoogdij van de Nederlands Hervormde Gemeente te Holten op zaterdag 5 oktober 2019 alweer de 22e veiling, rommel- en boekenmarktdag in en om het gebouw Irene (achter het Kulturhus).

Leemspoormuseum Rijssen

Treinrit

Aanvang
Locatie
Leemspoormuseum Rijssen, Rijssen

In Rijssen, aan de voet van de Rijsserberg, ligt een traject van een smalspoor waar zo'n 100 jaar geleden de steenfabrieken hun grondstof op vervoerden. U kunt dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken.

Lammie's liefde voor naald en draad

Expositie

Aanvang
Locatie
Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

Martijn Koning

Oudejaarsconferance RTL4

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Martijn Koning gaat het jaar 2019 te lijf zoals alleen hij dat kan: met een onstuimige energie, denderend door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, porrend, uitdagend en van de hak op de tak.

Jubileumconcert Vocaal Ensemble Rijssen

'Nun danket alle Gott

Aanvang
Locatie
H. Dionysius kerk, Rijssen

Op zaterdag 5 oktober geeft Vocaal Ensemble Rijssen, onder leiding van Jan-Geert Heuvelman, een jubileumconcert in de Dionysiuskerk te Rijssen. Als orkest zal The Utrecht Company of Music o.l.v Karel Demoet met een ruime bezetting, waaronder pauken en trompetten, aanwezig zijn om het koor te voorzien van professionele begeleiding.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer