Expositie Profoto

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De Holtense fotoclub toont in deze expositie haar mooiste foto's uit de clubwedstrijd 2019.

Expositie Toverlantaarns

Aanvang
Locatie
Rijssens Museum, Rijssen

Deze tijdelijke expositie toont de verzameling van toverlantaarnverzamelaar Paul van den Heuvel uit Ermelo.

Agnes van den Brandeler

Te gast bij Collectie Nagelhout

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 9 maart t/m 8 juni wordt in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus een expositie georganiseerd met landschappen en stillevens van Agnes van den Brandeler (1918-2002). Deze expositie wordt verzorgd door Museum de Fundatie in Zwolle in het kader van FUNDATIEfusions.

WO2 Café in Bibliotheek Holten

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Holten, Holten

In april 2020 is het 75 jaar geleden dat Overijssel is bevrijd van de Duitse bezetter. In aanloop hiernaar zoeken RTV Oost en het Historisch Centrum Overijssel (HCO) naar verhalen en materialen over de Tweede Wereldoorlog in Overijssel. Op vrijdag 5 april is het WO2 Café in de Bibliotheek Holten.

Vrijdagmarkt Holten

Aanvang
Locatie
In het centrum, op de Smidsbelt, Holten

Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

Lammie's liefde voor naald en draad

Expositie

Aanvang
Locatie
Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

Donateursconcert Muziekvereniging Wilhelmina

Aanvang
Locatie
Reggesteyn Rijssen, Rijssen

Reizen in verleden en toekomst. Een wens van veel mensen: een vuurtje stoken met holbewoners, wandelen door een middeleeuwse stad, de landing op de maan meemaken en een kijkje in de toekomst. Dat is precies wat Muziekvereniging Wilhelmina op 5 april gaat doen!

Ernst Daniël en Coosje Smid

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Een warm en intiem concert waarin de mooiste en meest intieme liedjes klinken. Gezongen door de bekende bariton Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer