Actueel

 1. Fietsfun in Rijssen-Holten

  Het eerste weekend van mei en tijdens het Hemelvaartsweekend is het volop Fietsfun wat de klok slaat in Rijssen-Holten. Van prof tot amateur, wielrenner of recreant en van jong tot oud, aan iedereen is gedacht tijdens Fietsfun in Rijssen-Holten.

 2. Theo de Rooij Classic omarmt Welcome Again Veterans

  Op zaterdag 1 juni zal in Rijssen de 10e Theo de Rooij Classic worden verreden. De door de NTFU met drie sterren hoog gewaardeerde toertocht wordt ook jaar georganiseerd door Toerclub Rijssen, in samenwerking met de Holtense voormalig profwielrenner Theo de Rooij. Sportieve toerfietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers hebben de keuze uit zes afstanden, voor elk type fietser ligt er een mooie uitdaging op maat te wachten.

 3. Paasvuren en de aanhoudende droogte

  Door de aanhoudende droogte in de natuur is er op dit moment in onze gemeente een verhoogde kans op snelle uitbreiding van een natuurbrand. Dit heeft zorgelijke gevolgen voor de traditionele paasvuren in Rijssen-Holten.

 4. 100.000ste bezoeker aan Kinderboerderij Dondertman

  Het was afgelopen week tweemaal prijs voor Kinderboerderij Dondertman. Na het begroeten van de 100.000ste bezoeker van het seizoen eindigde de Holtense kinderboerderij op de tweede plek in de ANWB-verkiezing van het Leukste Uitje van Overijssel 2019.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer