Actueel

 1. Volop activiteiten in de voorjaarsvakantie

  ESPELO – Ook Kinderboerderij Dondertman biedt een afwisselend programma gedurende de voorjaarsvakantie. Verspreid over twee weken (t/m 1 maart) kunnen kinderen meedoen met tal van activiteiten, variërend van speuren, broodjes bakken tot een workshop timmeren.

 2. Textiel Festival Twente van start

  Het Textiel Festival Twente kan van start. Afgelopen week werd de stichtingsakte van de stichting ‘Cultuur in Twente’ in Borne getekend onder toeziend oog van de notaris Ellen Oonk. Doel van het Textiel Festival Twente is om Twente op de kaart te zetten als culturele regio met een grote diversiteit aan instellingen en activiteiten.

 3. Holten Dorp van de Ronde 2020

  Holten is in 2020 het ‘Dorp van de Ronde’ tijdens de Ronde van Overijssel. Het dorp speelt deze 68e editie de hoofdrol in en rond de wielerklassieker op 2 mei.

 4. Rally Kinderhulp Ghana

  Zaterdag 7 september aanstaande wordt de 3e editie van Rally Kinderhulp Ghana verreden. De equipes vertrekken net als vorig jaar van Kasteel “De Oosterhof” in Rijssen en toeren weer door het mooie Twentse landschap!

 5. De Achterhoekse Fiets4daagse doet drie dagen Rijssen-Holten aan

  Van 6 tot en met 9 augustus 2019 wordt de 26ste editie van de fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ georganiseerd.
  Ook dit jaar weet de routecommissie de deelnemers te verrassen met nieuwe routes die leiden langs de mooiste plekken in de Achterhoek én Rijssen-Holten. Want maar liefst drie dagen komen de fietsers door Rijssen-Holten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer