Actueel

 1. Corona eenvoudig uitgelegd

  Op dinsdag 31 maart is de website corona.steffie.nl gestart. Op deze website legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

 2. Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

  Het kabinet heeft op 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

 3. Twente Samen Sterk

  In deze tijd van crisis ontstaan er meer initiatieven waaruit de Twentse saamhorigheid en noaberschap nog eens duidelijk wordt. Samen sterk tegen de strijd tegen Corona.

 4. Aangescherpte noodverordening van kracht in Twente

  De plaatsvervangend voorzitter van Veiligheidsregio Twente, Arjen Gerritsen, heeft op donderdag 26 maart de aangescherpte noodverordening ondertekend. Met deze noodverordening wordt uitvoering gegeven aan de aangescherpte maatregelen met betrekking tot samenkomsten, evenementen en contactberoepen die op 23 maart door het kabinet zijn afgekondigd. De aangescherpte maatregelen hebben als doel de verspreiding van het coronavirus te beperken.

 5. Triathlon Holten shirts helpen zorgmedewerkers bij verpleging Corona patiënten

  De Triathlon Holten heeft een flink aantal sportshirts gedoneerd aan het Amsterdam UMC. Daar is onder verplegers vanwege de Corona bestrijding grote behoefte aan ademende (sport)shirts. Een Facebook-post van Mark Tuitert met daarin een oproep van verpleegkundige Floor Esvelt zorgde ervoor dat dit onder de aandacht kwam van de organisatie van de triathlon. De Triathlon Holten is blij het Amsterdam UMC hierin te kunnen ondersteunen en heeft haar direct een grote batch sportshirts van voorgaande edities doen toekomen.

 6. Streep door dagactiviteiten Koningsdag Rijssen

  Het Corona virus dwingt ook Oranje Vereniging Rijssen tot maatregelen die ze niet hadden gehoopt te moeten nemen. Dat betekent concreet dat, in navolging van het advies van het RIVM en in overleg met Gemeente Rijssen-Holten en alle betrokken partijen, ze hebben besloten alle dagactiviteiten op Koningsdag te schrappen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer