Actueel

 1. Even weg van hoes met Brods-Thoes

  Hemelvaart staat voor de deur en het belooft een prachtig zonnige dag te worden. Alle reden om (binnen de richtlijnen van het RIVM) even uw hoes te verlaten en lekker op pad te gaan. Restaurant Brodshoes heeft een smakelijk en actief uitje voor u bedacht; “Even weg van hoes met Brods-Thoes”.

 2. Vragen en antwoorden over recreatie en toerisme

  Wilt u op vakantie naar een camping of vakantiepark in Rijssen-Holten en u heeft vragen over wat wel en niet mag lees dan onderstaande vragen met antwoorden van de veiligheidsregio Twente waaronder de gemeente Rijssen-Holten valt.

 3. Het regent lintjes in Rijssen-Holten

  Deze inwoners uit de gemeente Rijssen-Holten worden vandaag, vrijdag 24 april 2020, Koninklijk onderscheiden. Deze dag vindt er géén officiële uitreiking plaats, in verband met de maatregelen rondom corona. Burgemeester Arco Hofland heeft alle decorandi eerder vanochtend telefonisch op de hoogte gebracht van het feit dat zij Koninklijk zijn onderscheiden. Later dit jaar zal er landelijk een moment zijn waarop alle uitreikingen zullen plaatsvinden.

 4. Maatregelen corona verlengd

  Het kabinet heeft besloten de meeste maatregelen te verlengen tot en met 19 mei; in de week vóór 19 mei beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Een paar uitzonderingen hierop:

 5. Nieuw: Het Overijssels Doe Boek

  Natuurlijk is het normaal gesproken het leukste om voor een dagje uit er gezellig eropuit te trekken in Overijssel. Naar Kinderboerderij Dondertman, het Natuurmuseum Holterberg of nog iets verder weg. Nu dat niet kan heeft Visit Oost een leuk Doe Boek gemaakt voor thuis. Ga je ook op avontuur in Overijssel?

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer