Vakantiemarkt in centrum Rijssen (afgelast)

Uit de evaluatie met de gemeente blijkt dat er tijdens de Vakantiemarkt meer maatregelen moeten worden getroffen in de bestrijding tegen het Coronavirus. Na zorgvuldige afweging is de organisatie tot de conclusie gekomen dat zij helaas niet kunnen voldoen aan de nieuw gestelde voorwaarden. Dit betekent dat zij zich genoodzaakt zien om de 2e, 3e en 4e editie van de Vakantiemarkt te annuleren.

Op vier woensdagen in deze zomervakantie is er in centrum Rijssen een gezellige Vakantiemarkt. Deze markt wordt georganiseerd op de woensdagen 22 en 29 juli, en 5 en 12 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Centrum Rijssen heeft een gevarieerd winkelaanbod en dat ga je ook terugzien in het aanbod op de Vakantiemarkt.

Winkels en markt

De winkels en marktkramers nemen de voorzorgsmaatregelen van het RIVM heel serieus. In veel winkels tref je hygiënezuilen waar je tijdens het bezoek aan centrum Rijssen je handen kunt desinfecteren. Om de centrumbezoekers te spreiden, de consumenten voldoende ruimte te bieden en de 1,5 meter afstand te bewaren vind je de kramen op het Schild, in de Grotestraat, Haarstraat en Elsenerstraat.

Gezellige terrassen

De horecagelegenheden en terrassen zijn open. Hier kun je na of tijdens het bezoek lekker en drankje drinken of hapje eten. Ook de horeca treft zorgvuldige maatregelen. Informeer naar de regels bij de betreffende zaak.

Kindervermaak

Voor de kleintjes wordt er gezorgd voor vermaak. Dit kun je vinden op het Europaplein en Hoge Wal plein.

Gratis parkeren

Centrum Rijssen heeft volop parkeerplaatsen hier kun je de hele dag je auto gratis parkeren. Neem voor de meest actuele informatie een kijkje op: winkeleninrijssen.nl.

NB Foto is niet van dit jaar. Houd ook tijdens de Vakantiemarkt 1,5 meter afstand. (Foto: FotoRijssen)

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer