WEBO Vogelhuisjes tegen eenzaamheid

We besloten om onze beschikbare vogelhuisjes te schenken aan verpleeg- en verzorgingstehuizen in Rijssen

Kozijnen, HSB-elementen en Steigerloos® Bouwen. WEBO produceert alles op basis van hout. We wilden graag iets bijdragen aan de oplossing van een maatschappelijk probleem en onze medewerkers kregen de mogelijkheid om hiervoor ideeën aan te dragen. Het resultaat: een duurzaam vogelhuisje dat een woonplaats vormt voor de kool- en pimpelmees, de natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups. Het vogelhuisje wordt geproduceerd met het resthout van WEBO. Het bouwen van het huisje is een activiteit voor jong en oud en vormt een leuke bezigheid, tijdens deze moeilijke tijden.

Voorraad geschonken aan verpleeg- en verzorgingstehuizen
Bewoners van verzorgingstehuizen mogen om veiligheids- en gezondheidsredenen geen bezoekers meer ontvangen. We besloten daarom om onze beschikbare vogelhuisjes te schenken aan verpleeg- en verzorgingstehuizen in Rijssen, zoals Maranatha en Eltheto. Zo dragen we bij aan een leuke activiteit voor de bewoners, om deze bizarre tijden door te komen en eenzaamheid te bestrijden.

Momenteel zijn er geen vogelhuisjes beschikbaar maar zodra deze weer beschikbaar zijn, zullen wij dit kenbaar maken via onze social media kanalen. Bij vragen, kunt u contact opnemen via .

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer