Fotowedstrijd 75 jaar bevrijding

#vierenvrijheidjongoud

Nederland viert 75 jaar vrijheid, Overijssel viert 75 jaar vrijheid, Rijssen-Holten viert 75 jaar vrijheid. In het hele land zijn al diverse organisaties en initiatieven actief bezig om aan dit bijzonder jubileumjaar vorm en inhoud te geven.

Vrijheid en democratie leeft! Ook de gemeente Rijssen-Holten vindt dit belangrijk en roept iedereen op om met de #vierenvrijheidjongoud de momenten 75 jaar vrijheid met hen te delen. Zodat we met elkaar van jong tot oud 75 jaar vrijheid mogen vieren en herdenken.

Hoe doe je mee?
Gebruik #vierenvrijheidjongoud bij het posten van je foto op social media en op die manier doet je foto automatisch mee met de wedstrijd. Stuur je foto in voor 30 november 2020. Begin december kiest de jury vijf winnende foto’s uit. Deze foto’s worden gebruikt in diverse uitingen van de gemeente rondom vieren en herdenken. Maak je geen gebruik van een social media account mail dan je foto naar: communicatie@rijssen-holten.nl.

Hou rekening met
De foto’s moeten passen binnen het thema 75 jaar vrijheid en zijn door jezelf genomen in 2020. Door het gebruik van #vierenvrijheidjongoud geef je de gemeente Rijssen-Holten toestemming om je foto te gebruiken voor verschillende publicatiedoeleinden.

Vragen
Heb je vragen over de fotowedstrijd? Neem dan contact op met Karlijn Schabbink of Susanne Plomp, 06 13 55 99 11 of 06 206 124 29.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer