De Achterhoekse Fiets4daagse doet drie dagen Rijssen-Holten aan

Van 6 tot en met 9 augustus 2019 wordt de 26ste editie van de fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ georganiseerd. Ook dit jaar weet de routecommissie de deelnemers te verrassen met nieuwe routes die leiden langs de mooiste plekken in de Achterhoek én Rijssen-Holten. Want maar liefst drie dagen komen de fietsers door Rijssen-Holten.

Dinsdag 6 augustus
60 km Rijssen-Holten (groene route)
De lange route gaat deze dag richting Kranegoor en langs natuurgebied De Borkeld naar de stempelpost Het Schwarzwald in Rijssen. Van hieruit gaat de route door het Hollandsche Schwarzwald naar Enter. Hier fiets je een stuk langs de Regge richting Zuna om via de Nijverdalseweg langs de Holterberg naar Holten te gaan, waar de stempelpost bij De Biester is. Daarna verlaat je Holten via de Beuseberg naar De Wippert; om van hieruit weer richting het eindpunt te slingeren.

Woensdag 7 augustus
45 km Holten (gele route)
De gele route gaat deze woensdag door het landgoed Verwolde langs “De Dikke Boom”. Na het Markelose broek ga je richting De Borkeld en steek je de A1 over richting de Holterberg. Bij camping ‘De Holterberg” is de stempelpost te vinden. Na het stempelen rijd je via Holten, de Beuseberg en De Wippert naar het eindpunt.

Donderdag 8 augustus
30, 45 of 60 km
Kies deze dag een van de mooie routes door Markelo, Diepenheim, Ruurlo of Heeten-Lettele

Vrijdag 9 augustus
45 km Holten (blauwe route)
Op de laatste dag gaat de blauwe route als eerste door het landgoed Verwolde langs “De Dikke Boom”. Na het Markelose broek fiets je richting De Borkeld en steek je de A1 over richting de Holterberg. Ook deze dag is de stempelpost bij camping “De Holterberg”. Na het stempelen rijd je via Holten, de Beuseberg en De Wippert naar het eindpunt.

Kijk voor meer informatie op: Fietsvierdaagse De Achterhoek

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer